На Вінниччині екс-зек знову «сяде» за чергові пограбування

Новини Вінниці

Могилів-Подільський міськрайонний суд призначив покарання раніше судимому чоловікові, який у лютому 2019 року пограбував місцеву жительку та вчинив розбійний напад на жителя райцентру.

Справа перша: до Могилів-Подільського відділу поліції  звернулась жінка та повідомила, що її пограбував  невідомий. За словами потерпілої, чоловік побив її та  відібрав сумку і мобільний телефон. Під час досудового розслідування слідчі з’ясували, що затриманий причетний ще до одного злочину, вчиненого в районному центрі. 

Справа друга:  зловмисник  вдарив чоловіка каменем  по голові та намагався вирвати  з рук сумку з грошима. Коли потерпілий почав кликати на допомогу, нападник  злякався та втік. Під час судового засідання підсудний  провину визнав.

Могилів-Подільський міськрайонний суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 с. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), ч. 3 ст.15, ч.2 ст. 186 (грабіж), ч.1 ст.187 (розбій) та призначив покарання у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *