На Вінниччині в іноземця-нелегала знайшли гранату, сховану в дитячій іграшці

Новини Вінниці

У четвер, 23 травня, в ході проведення санкціонованого обшуку у будинку, де мешкає громадянин Грузії, поліцейські вилучили гранату та запал до неї. Походження та мету зберігання боєприпасу з’ясовують слідчі.  

За словами заступника начальника Бершадського відділу поліції Вадима Революка, в ході санкціонованого обшуку у будинку, де тимчасово проживає 50-річний громадянин Грузії, поліція вилучила боєприпас та запал до неї. Як з’ясувалось, правопорушник проживає на території країни незаконно. У березні в нього закінчився дозволений строк перебування на території України. 

Правопорушник розповів, що боєприпас він знайшов на території домогосподарства та вирішив залишити в себе. Гранату він ховав у дитячій іграшці.   

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Іноземцю загрожує до 7 років позбавлення волі. Крім кримінальної, чоловікові загрожує адміністративна відповідальність за порушення міграційного законодавства.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *