Вогнища – подалі: вінничани просять зробити «зони без диму» у Лісопарку

Новини Вінниці

Мешканець Вінниці Ярослав Ткаченко звернувся до міської ради із пропозицією заборонити розпалювати вогнища у Лісопарку в радіусі 200 метрів від дитячих та спортивних майданчиків. Свою ідею чоловік розмістив у єдиній системі місцевих петицій.

  • З приходом теплої пори (весна, літо), виникає чимала кількість охочих відпочити на природі. Й для задоволення власних потреб у лісах, а в цьому випадку у Лісопаркові неподалік від нього (10-40 метрів), люди розпалюють вогнища, тим самим забруднюючи димом дитячий та спортивний майданчики де відпочивають дорослі з дітьми. Часом дим заповнює увесь майданчик й немає чим дихати. Заборони як такої, для розпалювання вогнищ на певній дистанції немає. Тому ця петиція для того аби встановити межі розпалювання вогнищ, для комфортного перебування у Лісопаркові вінничан і не тільки. Й такі межі це не менше 200 метрів від майданчиків Лісопарку, – йдеться в петиції

Звернення пана Ярослава можна підтримати за посиланням протягом 13 днів. Воно буде розглянуте міською радою, якщо набере щонайменше 350 підписів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *