Вінничанка підпалила будинок, в якому була її дитина

Новини Вінниці

У Мурованих Курилівцях вінничанка через конфлікт із власниками будинку вирішила його підпалити. Не зупинило жінку й те, що в приміщенні, окрім двох дорослих, спало й її немовля. 

Жінка підпалила дитячі речі у веранді будинку – так розпочалася пожежа. Сама ж палійка перевдягнулася та пішла подалі від місця злочину.

Будинок та всі речі в ньому, фактично, знищені. На щастя, власників будинку та дитину встигла  врятувати служба порятунку.

Правопорушниці повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 194 КК України та за клопотанням процесуального керівника у кримінальному провадженні слідчим суддею відносно підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Мурованокуриловецьким відділом Могилів-Подільської місцевої прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному проваджені за фактом підпалу житлового будинку в смт. Муровані Курилівці.

Довідка. Ч. 2 ст. 194 КК України – умисне знищення та пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу – карається позбавлення волі від 3 до 10 років.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *