Відома українська журналістка шокувала зізнанням про рак

Новини України

Відома українська журналістка, ведуча та блогер Яніна Соколова розповіла, що поборола рак.   До посту у Facebook журналістка прикріпила своє фото. “Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене рак. За 7 місяців я його поборола”, – написала Соколова.

Соколова додала, що поки суспільство обговорювало її скандальний ефір зі співачкою Анастасією Приходько, вона лежала у реанімаційному відділенні. “За цей час я пережила 30 променевих терапій і чотири курси хіміотерапії, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці”, – додала вона. Журналістка зазначила, що, незважаючи на хворобу, не припиняла працювати. На її думку, українське суспільство не готове співіснувати з онкохворими, а держава не завжди надає їм необхідну допомогу. Пр

“… Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак, полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період”, – написала Соколова й додала, що разом зі своєю командою вирішила створити мультимедійний проект “Я, Ніна”, який зможе допомогти іншим онкохворим людям.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *