«Потурбуйся про тварину»: вінницькі поліцейські привернули увагу до безпритульних чотирилапих

Новини Вінниці

Правоохоронці Вінниці долучились до вуличної акції «Потурбуйся про тварину», спрямованої на  пошук господарів та домівок для безпритульних собак. Захід відбувся сьогодні, 21 травня, на Європейській площі.

Організатори заходу закликали вінничан не купувати породистих тварин, а надати шанс на життя безпритульним – взяти чотирилапого улюбленця з притулку. Працівники муніципального притулку на площі розмістили фото собак та котів, яких бажаючі можуть взяти з притулку.

Інспектор поліції Людмила Гут на захід прийшла зі своєю собакою Масею, яку три роки назад врятувала від живодерів. Собаку з відрізаною лапою жінка знайшла біля будинку і одразу ж взялась за її порятунок.   

  • У ветеринарній клініці лапку, яка трималась на шкірі, Масі пришили, але прогнози лікарів були невтішними. Шансів, що лапа приживеться не було, – розповідає поліцейська Людмила. – Звісно ж, Мася залишилась жити в мене. Дуже тяжко було її виходжувати. Два тижні ми її постійно носили на руках, і сталось диво. Лапа прижилась і повноцінно почала функціонувати. Ще одна несподіванка сталась за місяць, коли Мася народила семеро здорових цуценят 

Усі тварини, розміщенні на фото – з важкою долею. Щоб забрати їх до себе – дзвоніть у притулок: (0432) 50-24-12; (094) 860-24-12. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *