«Найкращі діти України»: у Вінниці відбудеться дитячий конкурс краси

Новини Вінниці

У День захисту дітей, 1 червня, у вінницькому ресторані «Mont Blanc» відбудеться дитячий фестиваль краси, талантів та моди «The best kids of Ukraine 2019» – «Найкращі діти України 2019».

У конкурсі візьмуть участь 19 талановитих дітей із різних міст України, які продемонструють кваліфікованому журі свої таланти, вміння триматися на сцені та дефілювати, артистичні здібності. Протягом трьох днів учасників будуть знайомити між собою та готувати до конкурсу. Діти візьмуть участь у різноманітних майстер-класах, відео уроках і фотосесіях.

Конкурс складається із трьох частин: візитівка, талант, фінальний вихід. Перший вихід учасників – візитівка. Діти дефілюватимуть  у вбранні нової дитячої колекції від відомої дизайнерки Світлани Теренчук. Другий вихід – талант. Він стане основним критерієм відбору та оцінювання. Дітки представлять професійним членам журі свої таланти. Третій та фінальний вихід – у вечірніх сукнях. Оцінювати учасників приїдуть зіркові гості з Києва.

Також організатори цього року запровадили ще одну вищу номінацію «Гран-прі». Її отримають найкращі з найкращих. Саме вони відвідають країну дитячих мрій – Діснейленд у Парижі. Путівку до Діснейленду дарує офіційний партнер цьогорічного свята AnexTour.

Благодійна місія проекту – збір коштів для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Вінницької обласної дитячої лікарні.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *