У Вінниці розпочав роботу туристичний бізнес-форум VinTourism

Новини Вінниці

Сьогодні, 16 травня, у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відкрився дводенний туристичний бізнес-форум VinTourism. На відкритті заходу представники готельного, ресторанного бізнесу, влади обговорили питання розвитку туристичного потенціалу Вінниччини. У ході форуму також планується розробити дев’ять туристичних маршрутів Поділлям, які  починатимуться з Вінниці. 

Протягом двох днів успішні бізнесмени з усієї України ділитимуться своїм досвідом, зокрема, розкажуть,  як розробити власний туристичний продукт та маршрути до нього. Мета форуму – популяризувати крафтове й еко- виробництва, стимулювання розвитку гастрономічного та зеленого туризму.

  • Ми будемо говорити про внутрішній туризм. У нас є, що показати. Маємо в регіоні багато зелених садиб, атмосферних ресторанчиків, і є місця, які потребують розвитку. І під час форуму ми поговоримо, що нам ще потрібно зробити, як залучити додаткові фінанси та де знаходити ідеї, – каже організатор форуму керівник Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу м. Вінниця, президент Вінницького Клубу Ділових Людей, підприємниця Надія Лисецька.  

Другий день форуму, 17 травня, пройде  у  Вінницькому обласному краєзнавчому музеї. Учасники розроблять 9 туристичних маршрутів по Вінниччині, стартовими точками яких будуть цікаві місця у Вінниці. 

 Довідка. За останні 5 років у Вінниці відкрилося три нових 4-зіркових готелів, а загальна кількість баз розміщення вже наближається до 50 закладів  (2000 ліжкомісць). За приблизним оцінками, у 2018 році в готелях міста зупинялось 60 тис. туристів. За перший квартал 2019 року  Вінниця зібрала майже 190 тис. грн туристичного збору.

За інформацією: www.vmr.gov.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *