У Вінниці відбудеться перший туристичний форум VinTourism

Новини Вінниці

У четвер та п’ятницю, 16 – 17 травня, Вінниця прийматиме перший туристичний бізнес-форум VinTourism. Зазначається, що подія об’єднає 150 учасників – власників та директорів аграрних підприємств, голів ОТГ, організацій, що працюють в секторі зеленого туризму, туристичних агенцій, власників ресторанів, кав’ярень, готелів, шеф-кухарів з метою розвитку туристичного потенціалу Вінницької області.

  • Роботу форуму спрямовано на посилення розвитку внутрішнього туризму, популяризації крафтового й еко-виробництва та формування цікавих туристичних маршрутів. На форумі розглянемо актуальні питання розвитку гастрономічного й «зеленого» туризму, поговоримо про перспективи відновлення забутих історичних пам’яток, музеїв. Красу й традиції нашого краю перетворимо на реальні кейси, які згодом розкриють туристичну Вінниччину,  – роз’яснила президент Вінницького Клубу Ділових Людей Надія Лисецька

Форум організовано Центром Інформаційної Підтримки Бізнесу м. Вінниця, створеним на базі Вінницького Клубу Ділових Людей за сприяння ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні в рамках ініціативи ЄС EU4Business у партнерстві з Вінницькою міською радою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *