«Згадати все!»: байкери з усієї України підуть у ювілейний «Загул» на Вінниччині

Новини Вінниці

Відзавтра, 16 травня, на території ліукувально-оздоровчого комплексу «Маяк», що у селі Селище Тиврівського району, стартує ювілейний 10-й мотофестиваль «Загул». Дійство, на яке з’їдуться байкери та фанати мотоциклів з усієї України, пройде під девізом «Машина часу, Згадати все!».

  • Цьогоріч ми обрали тематику «Машина часу, Згадати все!», це означає що на 10-му ЗАГУЛі на Вас чекає мікс всього найкращого та найяскравішого за всі роки проведення нашого мотофестивалю! У нас сумувати немає часу, адже буквально щохвилини відбувається якесь дійство! , – йдеться на сайті «Загулу»

У програмі фестивалю два виїзди колони до Вінниці, а також виїзд на аеродром, де гості матимуть нагоду політати на справжніх літаках та планерах. У таборі в Селищі, обіцяють  організатори, буде не менш цікаво: безліч локацій, фотозон, фудкортів, торгових точок, а також попмпезний бар, різноманітні розваги, шоу-програма, концертна програма та пейтбол.

Фестиваль триватиме до 19 травня. GPS координати табору: 49.1179079,28.3412418. Телефони для довідок 0674300794 Вадим, 0960657533 Олександр. 

Повна програма фестивалю – тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *