З нагоди Дня Європи проводять всеукраїнський відкритий онлайн-урок “Європа починається з тебе”

Новини України

З нагоди Дня Європи  Міністерство інформаційної політики України, Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерство освіти і науки України за підтримки проекту ЄС Association4U, Google Україна та Київський молодіжний центр проводять всеукраїнський відкритий онлайн-урок “Європа починається з тебе”.

Про це повідомляє Офіс віце-прем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції на офіційній сторінці у Facebook.

  • Дивіться пряму трансляцію всеукраїнського відкритого онлайн-уроку «Європа починається з тебе» з нагоди святкування Дня Європи. Цікаво буде всім, обіцяємо!, – йдеться у повідомленні.

Під час уроку Віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе та перша заступниця Міністра інформаційної політикиЕміне Джапарова поспілкуються з учнями та дадуть відповіді на запитання щодо європейської інтеграції України.

Ведучий уроку – український тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур.

Пряма трансляція за посиланням.

Організаторами заходу є Міністерство інформаційної політики України, Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерство освіти і науки Україниза підтримки проекту ЄС Association4U, Google Україна та Київський молодіжний центр.

  • Ми вже розпочали наш всеукраїнський онлайн урок!, – повідомила у своєму Facebook Віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *