На Вінниччині торгівля алкоголем та тютюном поповнила бюджети на 16,6 млн грн

Новини Вінниці

Від торгівлі підакцизними товарами впродовж квітня суб’єкти роздрібної торгівлі Вінниччини перерахували до бюджетів 14 млн 380,4 тис. грн. При цьому розрахункову базу перевиконано на 9,1% (на 1,2 млн грн.).

Окрім того, понад 1 млн 719,7 тис. грн від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами отримав місцевий бюджет. Ще 500 тис. грн надійшло до місцевої казни за ліцензування оптової торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

За даними Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Вінницькій області, на території  області та міста Вінниці діє наразі 7158 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Зокрема 892 з них, були видані у квітні. Крім того, за несвоєчасну сплату чергового платежу призупинено дію 58 ліцензій. Дію 67 ліцензій анульовано.

ГУ ДФС у Вінницькій області у квітні сума фінансових  санкцій за порушення вимог Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” склала 322,4 тис. грн.

За інформацією: Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *