Зіркова красуня з Каліфорнії! Лаура Елсі Дікінсон заспіває на OPERAFEST TULCHYN у Disney-шоу (відео)

Відео Новини Вінниці

«Вражати зірковими артистами і нескінченними ексклюзивами, які глядачі більше ніде інде не побачать!» – девіз, якому з року в рік не зраджує міжнародний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN.

От і зараз головна культурна подія літа, яка без сумніву сколихне всю Україну, готує для глядачів чимало сюрпризів!

OPERAFEST TULCHYN-2019 цього року триватиме аж п’ять днів – з 4 по 9 червня – у парку прекрасного Палацу Потоцьких у Тульчині.

А щоб красу і розмаїття світу опери змогли побачити не тільки дорослі, а й діти, вперше фестиваль буде розділено на дві великі частини: GRAND OPERAFEST та KIDS OPERAFEST.

Однією з головних подій дитячих днів фестивалю 4 червня о 20.00 стане єдиний показ в Україні унікального Disney-шоу «Colours of the wind» за участю відомих американських співаків.

Всі улюблені пісні з легендарних мультфільмів «Король Лев», «Красуня і чудовисько», «Попелюшка», «Покахонтас», «Книга джунглів», «Бембі», «Піноккіо», «Тарзан», «Аладдін», «Принцеса і жаба», «Холодне серце» та багатьох інших, на яких виросло не одне покоління, почуємо у виконанні Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії, Академічного камерного хору «Глорія» та солістів зі Сполучених Штатів Америки, які вже багато років озвучують шедеври компанії Disney.

Головні жіночі партії у концерті-шоу «Colours of the wind» виконає знаменита американська актриса і співачка Лаура Елсі Дікінсон з Каліфорнії, яка є вокалісткою багатьох пісень програм Disney Channel Phineas and Ferb, Sofia First, Jake and Never Land Pirates.

Зростаючи у Лос-Анджелесі у родині піаністки та співака, який заснував Buffalo Springfield Again, з трьох років Лаура почала вивчати фортепіано, балет і акробатику.

Тільки уявіть – її перший запис відбувся вже у 5 років! А з 1995 року вона розпочала тривалу співпрацю з компанією Walt Disney.

У 2001 році Лаура Елсі Дікінсон познайомилася з Deke Sharon і заснувала власну групу капели «Groove 66» у тематичному парку Disney’s California Adventure. А трьома роками пізніше ще й стала засновницею групи «Vybration».

З 2004 року Лаура була головною вокалісткою і вокальним контрактором конкурсу майстрів у Лагуна Біч, Каліфорнія. Ця робота подарувала їй зустріч із гітаристом, композитором і продюсером Денні Джейкобом. Разом вони співпрацювали у Новій імператорській школі і на демонстраціях для телесеріалів Phineas and Ferb. Лаура Дікінсон була голосовим актором і вокалістом серій з 2007 по 2015 роки.

У 2007 році вона приєдналася до музичної групи «Spiritualized» у своєму турі «Acoustic Mainlines», який завершився на фестивалі музики та мистецтв «Coachella Valley». Лаура співала фонові вокали на їхньому альбомі «Sweet Heart Sweet Light» (2012) і гастролювала з ними по всій Північній Америці у травні 2012 року.

Тур включив появу на Late Night з David Letterman та виступ на Sasquatch! Music Festival. Тоді Лаура Дікінсон стала відкриттям для Лайла Ловетта і Тоні Беннетта.

12 грудня 2014 року Лаура випустила свій дебютний альбом «One for My Baby – To Frank Sinatra with Love» на Music & Mirror Records до святкування 99-річчя Френка Сінатри і столітнього року.

А у 2016 році почала співпрацю з Аланом Чаном, вокальним контрагентом знаменитого канадського співака Майкла Бубле. Лаура керувала хором у його альбомі «Nobody but Me» і є ключовою вокалісткою у першій пісні «I Believe In You».

На початку червня Лаура Елсі Дікінсон прилетить в Україну для єдиного виступу на фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2019.

Більше про концерти, «чартерну програму» і дитячий кемпінг OPERAFEST TULCHYN-2019 ви можете дізнаватися:

* на офіційному сайті фестивалю http://operafest-tulchyn.blogspot.com

* за телефонами: (0432)690-025, (096)040-66-86,

* у інформаційних центрах, які працюються  у м. Вінниця за адресою: вул. Театральна, 15 (1 поверх) і тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7), у м. Тульчин – вул. Незалежності, 8.

ІІІ Міжнародний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2019 відбувається за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації та Обласної ради, Тульчинської ОТГ та Тульчинської районної державної адміністрації.

За підтримки: народного депутата України МИКОЛИ КУЧЕРА,

                               депутата Вінницької обласної ради ЛАРИСИ БІЛОЗІР.

Генеральний спонсор – Агроіндустріальний холдинг МХП.

Спонсор фестивалю – Agrana Frut Ukraine.

Партнери фестивалю: Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Генеральне консульство республіки Польща у Вінниці, Польський інститут у Києві, Інститут Адама Міцкевича, Український центр культурних досліджень, Подільський туристичний центр, «Афіша Вінниці».

Головний організатор – Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля.

Генеральний інформаційний партнер – RIA.

Національний інформаційний партнер – «Обозреватель».

Гостинно вітає готель «Франція».

Медіа-партнери: vinnitsaok.com.ua, myvin.com.ua, телеканал «ВІТА», телеканал «Вінниччина», телеканал «UA: Вінниця», радіо «Такт», радіо «Місто над Бугом», газета «Місто», «Вінницька газета», газета «33 канал», журнал Ukrainian People (США), журнал «Persona TOP», журнал «Свадьба года», 20minut.ua, vezha.vn.ua, «Афіша Вінниці – moemisto.ua», Depo.Вінниця, vinnytsianews.com , vinnitsa.info, vinbazar.com, i-vin.info, vlasno.info, «На Парижі», «Вінниця – довідник твого міста», vip.vn.ualikebb.com, Vinnytsia PressPoint.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *