У Вінниці у дворах багатоповерхівок кладуть асфальт та облаштовують парковки

Новини Вінниці

У Вінниці тривають роботи з капремонту асфальтобетонного покриття – у дворах вінницьких висоток по вул. Станіславського, 3, 38, 38а, та вул. Л. Ратушної, 79б роботи уже завершили. Загалом, цьогоріч планується відремонтувати 23 двори.

Крім того, за співфінансування з мешканцями  багатоповерхівок,  облаштовуватимуть  паркувальні зони на прибудинкових територіях у тих дворах, площа яких дозволяє виділяти окремі території для відпочинку мешканців та паркування авто. Для цього обстежується територія двору і спільно з жителями визначається місце розташування паркувального майданчику. 

  • У цьому році, завдяки участі мешканців у співфінансуванні, завершилося облаштування парковок на прибудинкових територіях по просп. Юності, 55 та 63. Наразі тривають роботи з ремонту асфальтобетонного покриття дворів висоток по вул. Стельмаха, 43, просп. Космонавтів, 6, вул. Соборна, 54, вул. Тичини, 9, просп. Юності, 3, 7 та 11,   вул. М. Шимка, 22, – каже директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман. 

За інформацією: www.vmr.gov.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *