Пілотний проект: у вінницькому притулку тварин готуватимуть для передачі власникам за міжнародними нормами

Новини Вінниці

Програму підвищення рівня адопції (прилаштування) тварин з муніципального притулку реалізовуватимуть у Вінниці як пілотний проект. В рамках цієї роботи тварин будуть готувати до передачі новим власникам та навчати персонал притулку. Планується також  удосконалити інфраструктуру притулку, розробити та впровадити найкращі практики адопції. 

 Це стане можливим завдяки підписанню договіру про співпрацю між департаментом комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради з міжнародним благодійним фондом «FOUR PAWS International» та міжнародною організацією ТОВ «Чотири Лапи Україна».

Команда експертів «FOUR PAWS International» провела оцінювання Вінницького муніципального притулку з використанням спеціально розробленого Протоколу для пілотної програми підвищення адопції в притулках.  Мета оцінювання – підвищення добробуту тварин у притулку, збільшення поточного рівня адопції та пошуку відповідальних власників для тварин. За результатом проведених заходів, були підготовлені пропозиції, щодо подальшої співпраці та рекомендації для підвищення рівня адопції тварин у Вінниці.

Довідка.Міжнародний благодійний фонд «FOUR PAWS International» (Чотири лапи) – це міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах. Організація заснована Хейлі Дунглером у 1988 році, прагне допомогти тваринам у біді. Серед напрямків роботи – стерилізація, вакцинація тварин.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *