Пенсійний фонд спростовує масовість фактів неперерахунку пенсій пенсіонерам Вінниччини

Новини Вінниці

Протягом дня 7 травня 2019 року вінтернет-просторі була поширена публікація щодо відмови Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області проводити перерахунок пенсійних виплат з 1 березня поточного року для пенсіонерів області.

Прес-служба Фонду Вінниччини повідомляє наступне:

  • масові звернення до органів Пенсійного фонду регіону щодо неперерахованих пенсій відсутні;
  • випадок не проведення перерахунку мав місце, він є поодиноким, носить індивідуальний характер (пов’язаний з особливостями розрахунку даної пенсійної виплати).

Варто зазначити, що з 1 березня цього року в області проведено перерахунок для 413,6 тисяч пенсіонерів, середній розмір підвищення склав 564,55 грн. Виплату перерахованих пенсій забезпечено в повному обсязі, починаючи з 04 березня. На ці потреби спрямовано 1 млрд 286 млн грн.

Також у березні здійснено виплату житлових субсидій у готівковій формі для 109 тисяч пенсіонерів на загальну суму 192,14 млн. грн.

Впродовж травня поточного року на забезпечення пенсійних виплат для 466,4 тисяч пенсіонерів  буде спрямовано 1 млрд 159 млн грн та 91,86 млн грн для виплати монетизованих субсидій 107,9 тис. пенсіонерам-субсидіантам Вінниччини.

Джерело: Прес-служба ГУ ПФУ у Вінницькій області

контакти +38(0432) 50-50-09,

e-mail: orgotd_gupfu@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *