На Вінничині 600 поліцейських забезпечуватимуть правопорядок 8 та 9 травня

Новини Вінниці

На Вінниччині в ці дні, за словами заступника начальника ГУНП Руслана Мороза,   працюватиме  достатньо поліції, аби не допустити провокацій  та порушень правопорядку.

Так,  8   травня  в 32 населених пунктах області заплановано проведення  34 масових заходи з нагоди відзначення  Дня пам’яті та примирення. Очікувана кількість учасників  – майже 3 тисячі.  До охорони публічної безпеки залучатимуться  понад 100 поліцейських.

Найбільша кількість людей  візьме участь  у відзначенні Дня Перемоги у Другій світовій  війні 9 травня. Очікується, що  121 масовий захід, який відбудеться у 100 населених пунктах  Вінниччини, відвідають  майже 24  тисячі мешканців та гостей області. Охоронятимуть безпеку людей понад 450 поліцейських та 100  військовослужбовців Національної гвардії України.

Ситуаційний центр ГУНП  в області  з  7-ї години 9 травня    і до закінчення заходів функціонуватиме   в позаплановому  режимі.

Для оперативного реагування на  повідомлення  громадян  працюватимуть посилені слідчо-оперативні групи поліції, групи реагування патрульної поліції, вибухотехніки, кінологи.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *