Головний фестиваль літа: триває запис на «чартери» OPERAFEST TULCHYN-2019! (відео)

Відео Новини Вінниці

З 4 по 9 червня у парку легендарного «Подільського Версалю» – Палацу Потоцьких у Тульчині – пройде ІІІ міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2019 – головний open air літа, який сколихне всю Україну!

Цього року фестиваль подарує ще більше днів оперної феєрії просто неба, протягом яких буде вражати ексклюзивними постановками та приголомшливими шоу, які ви не побачите ніде інде!

* Протягом п’яти днів 12 грандіозних постановок презентують найкращі театри й солісти України, США, Польщі та Німеччини!

* Вперше в Україні виступить Польська Королівська опера!

* Крім всесвітньовідомих мюзиклів та захоплюючих опер, глядачі побачать оперету у стилі «українського танго», унікальне хорове шоу і…кожного дня – безмежну красу балету, від класичного й сучасного до найбільш трендового нині авторського contemporary. 
Буде навіть танго на пуантах!!!

* Загалом у фестивалі візьме участь рекордна кількість артистів – більше 700!

* А сам фестиваль вперше буде розділено на дві великі частини: GRAND OPERAFEST та KIDS OPERAFEST.

Казкова опера «Король Дроздобород», унікальне Disney-шоу «Colours of the wind» та яскравий дитячий мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна», грандіозний концерт «Гала-Опера» та українсько-німецька прем’єра всесвітньовідомої оперної ораторії Роберта Шумана «Рай і Пері», прем’єра польської опери «Straszny dwór», балети «Собор Паризької Богоматері», «Тисяча і одна ніч» та «Історії у стилі танго», мюзикл-шоу «Вогні Бродвею» і легендарний «Танець вампірів», оперета у стилі «українського танго» «Гуцулка Ксеня» і дивовижне хорове шоу «Тропічний карнавал» – вже чекають вас!

Фестиваль OPERAFEST TULCHYN дарує унікальну нагоду – побачити оперу у всій її розмаїтості та наочно пересвідчитись, що у сучасній інтерпретації вона буде цікавою всім: і молоді, і діткам, і людям середнього та старшого віку!

Вхід на територію вільний для всіх!

А тому отримати масу незабутніх вражень та емоцій зможе кожен!

Чартерна програма OPERAFEST TULCHYN-2019

Для зручності вінничан та гостей міста у дні OPERAFEST TULCHYN, 4-9 червня, з Вінниці до Тульчина курсуватимуть комфортабельні сучасні автобуси, які за годину зручно, швидко і в гарній компанії довезуть усіх на фестиваль і по завершенні концертів – назад у Вінницю.

Всі учасники «чартерних рейсів» гарантовано отримають місця у партерній зоні фестивалю!

Виїзд «чартерів» буде з вулиці Чехова (біля гіпермаркету «Грош»).

У дні дитячих постановок, 4-5 червня, вартість проїзду: для дорослого та дитини – 400 гривень (кожне наступне додаткове дитяче місце в автобусі – 150 гривень).

У дні GRAND OPERAFEST, 7-9 червня, вартість проїзду – 300 гривень.

Зареєструватися на дитячі «чартери» можна до 2 червня, на дорослі – до 6 червня.

Також можуть бути організовані рейси окремо на нічну виставу будь-якого дня за умови наявності бажаючих від 15 осіб.

Замовити «чартери» можна на сайтах http://bilet.vn.ua  і http://afisha.vn.ua , а також у  касах «Афіша Вінниці» у Вінницькому театрі ім. Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), Універмазі» (ліве крило), Вінницькій обласній філармонії і тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7) .

За детальною інформацією про концерти, «чартери», наметове містечко і дитячий кемпінг OPERAFEST TULCHYN-2019 звертайтесь до інформаційних центрів фестивалю:

* у м. Вінниця: вул. Театральна, 15 (1 поверх ) і тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7) ;

* у м. Тульчин, вул. Незалежності, 8

* телефони: (0432)690-025, (096)040-66-86,

Офіційний сайт фестивалю http://operafest-tulchyn.blogspot.com

ІІІ Міжнародний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2019 відбувається за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації та Обласної ради, Тульчинської ОТГ та Тульчинської районної державної адміністрації.

За підтримки: народного депутата України МИКОЛИ КУЧЕРА,

                               депутата Вінницької обласної ради ЛАРИСИ БІЛОЗІР.

Генеральний спонсор – Агроіндустріальний холдинг МХП.

Спонсор фестивалю – Agrana Frut Ukraine.

Партнери фестивалю: Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Генеральне консульство республіки Польща у Вінниці, Польський інститут у Києві, Інститут Адама Міцкевича, Український центр культурних досліджень, Подільський туристичний центр, «Афіша Вінниці».

Головний організатор – Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля.

Генеральний інформаційний партнер – RIA.

Національний інформаційний партнер – «Обозреватель».

Гостинно вітає готель «Франція».

Медіа-партнери: vinnitsaok.com.ua, myvin.com.ua, телеканал «ВІТА», телеканал «Вінниччина», телеканал «UA: Вінниця», радіо «Такт», радіо «Місто над Бугом», газета «Місто», «Вінницька газета», газета «33 канал», журнал Ukrainian People (США), журнал «Persona TOP», журнал «Свадьба года», 20minut.ua, vezha.vn.ua, «Афіша Вінниці – moemisto.ua», Depo.Вінниця, vinnytsianews.com , vinnitsa.info, vinbazar.com, i-vin.info, vlasno.info, «На Парижі», «Вінниця – довідник твого міста», vip.vn.ualikebb.com, Vinnytsia PressPoint.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *