У Вінниці внаслідок ДТП на Замостянській постраждало 12 людей, 2 госпіталізовано

Новини Вінниці

Дорожньо-транспортна пригода сталась в місті Вінниці на перехресті вулиці Замостянської та проспекту Коцюбинського о 14 годині 2 травня.  Станом на 16 годину 30 хвилин 2 травня за медичною допомогою звернулись 12 людей, двоє з них госпіталізовані.

За попередньою інформацією, зіткнення відбулось під час того, як трамвай закінчував проїжджати перехрестя.

На місці події слідчо-оперативною  групою поліції проведені першочергові слідчі дії. Усі обставини аварії  будуть з’ясовані в ході слідства.

Попередньо встановлено, що 56-річний водій тролейбуса, не врахувавши дорожньої обстановки, допустив зіткнення трамваєм.
Загалом за медичною допомогою до лікарів звернулись 12 пасажирів обох транспортних засобів. Десятьох – після огляду лікарі відпустили додому. Двоє пасажирів тролейбуса, жінки віком 61 та 33 роки, госпіталізовані. 

Працівниками Вінницького відділу поліції розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *