«Нива» втретє у сезоні переграла «Буковину» й увірвалася до трійки лідерів

Новини Вінниці

Після попередньої виїзної перемоги над «Минаєм» (Закарпаття)вінницьким  нивівцям хотілося розвинути успіх у грі з аутсайдером групи «А» другої ліги. Матч із «Буковиною» (Чернівці) пройшов першого травня на трав’яному газоні Центрального міського стадіону. Це був перший офіційний поєдинок команд майстрів на головній арені Вінниччини в 2019 році. 

Вболівальниківчекав сюрприз. Як у добрі старі часи, біля входу на стадіон продавали шашлики та інші смачні наїдки. Поруч був намет, де можна було придбати нивівську атрибутику та програмки на матч.

Перший тайм проходив у гострій боротьбі. Чернівчани не збиралися відсиджуватися в обороні, а створили кілька  небезпечних моментів біля наших воріт. На щастя, голкіпер Максим Гурідов був на висоті. Наприкінці тайму нивівець Тимофій Брижчук міг вражати порожні ворота, але його постріл із середньої відстані заблокував захисник. Пізніше наш півзахисник Олександр Демченко, який перебував у карному майданчику, розрядив свою гармату вище воріт. 

Єдиний у матчі гол відбувся на початку другого тайму. Після штрафного (Малєй подавав с правого боку) Рогозін не зміг завдати удару зльоту з гарної позиції, зате заробив ще один перспективний штрафний. І з цього «стандарту» Олександр Демченко прямим ударом пробив точно в ближній кут. 1:0!

В середині другого тайму господарі залишилися в меншості. Ярослав Браславський «із захисником» на плечах» увірвався в штрафний майданчик і впав на газон. Арбітр розцінив епізод як симуляцію і показав нападнику другу жовту картку. Втім, і вдесятьох «Нива» зберегла переможний результат, обігравши «Буковину» в третій раз за сезон. На жаль, наш основний форвард Ярослав Браславський через дискваліфікацію пропускатиме наступну гру. Вона знову пройде у Вінниці. на ЦМС, починаючи із 16.00. Суперником «Ниви» буде лідер групи «А» «Черкащина-Академія». 

Man of the Match: Олександр Демченко («Нива»)
Дебютний в професійному футболі гол півзахисника був дуже доречним. Друга поспіль перемога дозволила «Ниві» піднятися з п’ятого на третє місце турнірної таблиці.

Технічні дані
«Нива» (Вінниця) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0
Гол: Демченко, 54
Попередження: Браславський, 57, Дугіенко, 63, Яськов, 89 – Павлюк, 41
Вилучення: Браславський, 71 («Нива», повторне попередження)
15:00. м Вінниця. Стадіон ЦМС. 1200 глядачів. Оцінка поля – 3.
Арбітр: Степан Лапко (Львів).

За інформацією: прес-служба ФК «Нива»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *