Вінницька “Нива” приймає чернівецьку “Буковину”

Новини Вінниці

У середу, 1 травня, в матчі 23-го  туру чемпіонату України з футболу у Другій лізі вінницька “Нива” зустрінеться зі своїм давнім і принциповим суперником – “Буковиною” з Чернівців. Уперше у 2019 році наш колектив прийматиме своїх опонентів на Центральному міському стадіоні, а сама гра почнеться о 15.00.

Матч першого кола у Вінниці проходив у запеклій боротьбі й завершився драматичною перемогою вінничан – 2:1. У тій зустрічі було призначено три пенальті, один з яких реалізував чернівчанин Антон Батрак. Вінничанин Володимир Савошко зрівняв рахунок наприкінці гри й саме він, як штатний пенальтист “Ниви”, виконував ще два одинадцятиметрових удари у матчі. Проте реалізував лише другий з них, на третій доданій до основного часу хвилині. І саме цей гол став переможним для вінницької команди!

Друга в цьому сезоні зустріч “Ниви” й “Буковини” відбулася у Чернівцях і склалася напрочуд вдало для гостей з Вінниччини. Матч завершився легкою перемогою вінницької команди з рахунком 4:0 (відзначилися П.Федосов, В.Савошко (знову з пенальті!), В.Найко та М.Шестаков). Цікаво, що жодного з авторів голів уже немає у складі “Ниви”. Водночас А.Батрак продовжує успішно виступати за “Буковину” (він, до речі, кілька років тому встиг пограти і за клуб з Вінниці).

На матчі у середу працюватиме наступний склад суддівської бригади:

Головний арбітр — Лапко С.Р. (Львів)

Асистенти арбітра — Кравченко Ю.С. (Львів), Галинець В.В. (Рівне)

Четвертий арбітр — Кисельов П.В. (Жмеринка)

Спостерігач арбітражу / делегат ФФУ — Троцюк О.П. (Луцьк)

Головний суддя, 27-річний Степан Лапко, в якості головного арбітра почав обслуговувати зустрічі команд Другої ліги з 2018 року, а з поточного року працює і у Першому дивізіоні. Водночас матчі за участю “Ниви” з Вінниці він поки не проводив. Побажаємо ж молодому арбітру стати “фартовим” для вінницької команди!

За інформацією: прес-служба ФК «Нива»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *