Вінницьким абітурієнтам: цьогоріч вступна кампанія до ВНЗ буде коротшою

Новини Вінниці

Терміни вступної кампанії до вищих навчальних закладів цього року щільніші, ніж у 2018-му. Це зроблено, аби вступники могли відпочити перед навчанням. Про це в ефірі одного з телеканалів розповіла державний експерт директорату вищої освіти і освіти дорослих Анжеліка Кернична.

  • У 2019 році терміни вступної кампанії компактніші, ніж тогорічні. Це ми зробили для того, що б як вступники, так і члени приймальних комісій після проведеної вступної кампанії мали можливість відпочити перед початком нового навчального року. Так, цього року реєстрація електронних кабінетів для вступників розпочнеться 1 липня, – розповіла вона.

Подача заяв та документів розпочнеться 1 липня і триватиме до 22 липня для тих, хто вступає за результатами зовнішнього незалежного оцінювання та творчими конкурсами.

  • Важливо, до 16 липня зможуть подати вступники, які вступають за вступними іспитами та співбесідою. І, в принципі, до 1 серпня, я думаю, основний етап вступної кампанії буде завершено, оскільки до 1 серпня має відбутися зарахування вступників на місця державного замовлення, – додала експерт.

Як повідомлялося, активна фаза вступної кампанії до вищих навчальних закладів цього року триватиме весь липень.

Нагадаємо, у 2018 році вступна кампанія тривала до 26 липня, а зарахування вступників на бюджет – до 7 серпня.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *