На Вінниччині розпочався тиждень безпеки дорожнього руху

Новини Вінниці

Для попередження травматизму та загибелі людей на автошляхах 26 квітня на території області поліцією розпочато тиждень безпеки дорожнього руху. 

З початку року на території області зареєстровано 875 дорожньо-транспортних пригод, у яких 182 людини травмувались, 35 – загинули.

Аби привернути увагу всіх учасників дорожнього руху до проблеми безпеки на дорогах, а святкові дні були безпечними, працівники поліції розпочали тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом тижня поліція здійснюватиме комплекс заходів, спрямованих на попередження та профілактику аварійності на дорогах. 

Звертаємось до усіх учасників дорожнього руху бути відповідальними та неухильно Правил дорожнього руху, адже безпека на дорозі залежить від кожного!

Шановні водії, пам’ятайте: поширеними причинами аварій з потерпілими є перевищення швидкості, порушення правил обгону, маневрування, виїзд на зустрічну смугу руху, недотримання дистанції та керування водіями транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Рухаючись автомагістраллю, при під’їзді до населених пунктів знижуйте швидкість та врахуйте дорожню обстановку.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *