Бразильська поліція затримала папугу з банди наркоторговців

Новини Світу

Бразильська поліція під час рейду до осередку злочинної групи у штаті Піауї затримала не лише торгівців кокаїном, а й їхнього папугу. Про це повідомляє The Guardian із посиланням на місцеві ЗМІ.

  • Папуга був узятий під варту поліцією на півночі Бразилії в рамках поліцейського рейду, проти торгівців наркотиками , – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, папугу дресирували попереджати злочинців про наближення правоохоронців – при їх наближенні птах кричав: “Мама, поліція!”. Але цього разу було вже пізно – наркоторгівців все одно заарештували.

“Він, напевно, був навчений цього”, – сказав один з офіцерів, який брав участь у операції. “Як тільки поліція наблизилася, він почав кричати”.

Бразильський журналіст, який зустрівся з ув’язненим папугою у вівторок, охарактеризував його як “надзвичайно слухняну” істоту — з міцно закритим дзьобом після “арешту”. 

Птах не вимовив жодного слова в присутності поліцейських. Наразі папугу передали бразильському зоопарку – в липні його мають випустити на волю.

Фото: theguardian.com

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *