Вже офіційно: у Вінниці з’явиться японська «Резиденція шопінг-щастя»

Новини Вінниці

Всесвітньо відомий японський бренд товарів для яскравого життя АСАПСО заходить у Вінницю. Офіційна дата відкриття десятого в Україні та першого у Вінниці магазину – 27 квітня 2019 року.

Девіз бренду – зробити повсякденне життя кожного більш комфортним та щасливим. Тут є цікаві рішення практично для будь-якої життєвої події: від креативних подарунків до сучасних девайсів, жіноча, чоловіча та дитяча лінія товарів.

Вінничани зможуть обрати серед 3000+ різноманітних WOW-товарів за ціною від 29 до 699 грн:

• Натуральна косметика з Японії та Кореї

• Аксесуари

• Інноваційні гаджети

• Японські іграшки

• Корисні дрібнички для дому та подорожей

• Незвичайні канцтовари

АСАПСО – магазин емоцій

Новий «Японський рай для яскравого життя» повністю відтворює азіатський концепт бренду: стилізований інтер’єр, оригінальні викладки товару, фіксовані ціни та щирий, по-японськи привітний персонал. Передбачено все, щоб робити закупи було дійсно комфортно та захоплююче всім членам родини.

Processed with VSCO with c8 preset

Товари бренду постачаються напряму з заводів-виробників, які розташовані в Японії, Кореї та Китаї. Їх якість не викликає сумнівів. Про високий рівень свідчить і той факт, що, наприклад, на заводі де роблять гаджети АСАПСО також створюють техніку для брендів Lenovo, Nokia. На косметичній фабриці – товари бренду Shiseido.

«Резиденції шопінг-щастя для дівчат» вже працюють у Львові, Одесі, Чорноморську та Херсоні. Вони встигли завоювати багато поціновувачів незвичайних, дизайнерських штучок з Японії — «не таких як у всіх». Вже цієї суботи оцінити незвичний шопінг емоцій зможуть і вінничанки.

Офіційна церемонія відкриття почнеться о 12.00. Організатори обіцяють багато цікавого: до ТЦ SkyPark (вул. Миколая Оводова, 51) завітає офіційний талісман бренду Кумамон, який приїхав прямо з Японії; покупці зможуть отримати різноманітні подаруночки, флаєра на знижки та повністю поринути в атмосферу фантАзійного шопінгу.

Ближче познайомитись з асортиментом та замовити оригінальні японські товари з доставкою по Україні можна також в офіційному інтернет-магазині бренду: www.usupso.com.ua

АСАПСО гарантовано припаде до душі тим, хто полюбляє сміливі рішення та індивідуальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *