У Вінниці на відремонтованій вул.Замостянській генпідрядник виправляв недоліки

Новини Вінниці

У Вінниці на відреконструйованій частині вул.Замостянської  департаментом комунального господарства та благоустрою міської ради було проведено інспекцію виконаних робіт, адже містяни скаржилися на неякісно проведений ремонт і очевидні наслідки цього після зими.Про всі проблемні ділянки було повідомлено генпідряднику. Виконавець робіт виконав роботи за власні кошти у рамках гарантійних зобов’язань. Про це сьогодні, 25 квітня, повідомив  директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко:

  • В результаті нашої «ревізії» повністю замінено тактильну плитку на зупинках, яка була пошкоджена наїздом автомобільного транспорту. Додатково були встановлені антипаркувальні стовпчики – болларди. Це для того, щоб власники автотранспорту не могли заїжджати на тактильну плитку. Також була замінена тактильна плитка на пішохідних переходах. Крім того, були виправлені недоліки по механічному пошкодженню бордюрів на проїжджій частині. Зараз плануються роботи по нанесенню розмітки. Крім того, вже фактично завершені роботи по поливу зелених зон. Були ще зауваження щодо usb-зарядок, ми опрацювали це питання і зробили захисні елементи, які захищатимуть від потрапляння вологи. Планується, що днями уже підключать і самі зарядки. Виконувались й інші роботи.

До слова, нині на вулиці  завершуються роботи з озеленення (посів трави, підсипка родючого шару ґрунту), зроблено автоматичний полив. На першій черзі вул. Замостянської облаштовано відеонагляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *