Вінниччини задекларували понад півмільярда гривень минулорічних доходів

Новини Вінниці

У порівнянні з минулим роком  декларанти регіону стали багатшими на 164 млн грн, – повідомляє начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.  За його словами,  за три місяці 2019 року про отримані 594,5 млн грн минулорічних доходів прозвітували 8259 вінничан.  Понад 46% із них (понад 3,8 тисячі осіб) скористались правом на податкову знижку. Відтак, повернуть собі за результатами розрахунків майже 7,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Щодо осіб, які зобов’язані були подати декларацію, їхня кількість за січень-березень 2019 року склала 4254. За даними проведених розрахунків, вони доплатять понад 11,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб та більше  двох млн грн військового збору.

Посадовець додає:

  • Серед „обов’язкових декларантів” майже 71% громадяни отримали інші доходи – це переважно доходи від продажу сільськогосподарської продукції. Близько 20% – отримували минулоріч спадщину або подарунки. Решта – це громадяни, котрі мали доходи від здачі в найм або продажі нерухомого та/або рухомого майна, інвестиційний прибуток, іноземні доходи, тощо.

За інформацією: Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *