До каталогу найкращих книг для дітей з інвалідністю потрапила українська “Рікі та дороги”

Новини України

Книга українського письменника Марка Лівіна “Рікі та дороги” потрапила в каталог IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю. Про це повідомив сам письменник у Facebook.

  • Моя книга «Рікі та дороги» потрапила до престижного міжнародного каталогу IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю. Ми знаходимося поруч з авторами зі США, Великої Британії, Ірландії, Швеції, Канади та інших. Я зараз дуже щиро радію, тому що це відзнака на найвищому рівні! – написав він.

Книга “Рікі та дороги” розповідає про чотирнадцятирічного Матвія, хлопчика з синдромом Аспергера, який тікає до лісу, щоб знайти себе і зібрати свій світ, що в одну мить розбився вщент.

  • Книга буде цікавою для тих, у кого немає синдрому Аспергера, але хто хоче більше про нього дізнатися. Діти і підлітки оцінять відносно короткий текст, незвичного персонажа-тваринку І зворушливі малюнки, — описується книга у каталозі IBBY.

Міжнародна рада дитячої та юнацької книги (International Board on Books for Young People, IBBY) — неприбуткова організація в Швейцарії, мета якої – пропаганда книг для дітей. Її заснували Еріх Кестнер, Ліза Тецнер, Астрід ЛІндгрен.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *