«Вовки» з Вінниці програли перший матч сезону «Левам»

Новини Вінниці

Вінницькі «Вовкки» програли львівським «Левам» у першому матчі групового етапу суперліги Української ліги американського футболу (УЛАФ). Гра відбулася 21 квітня на вінницькому СК «Нива».

Перша чверть завершилася із рахунком 6:6. В другій чверті гості оформили два тачдауни (занос м’яча у залікову зону), що вивело їх вперед – 22:6. Другу половину зустрічі «Леви» також виграли, як і загалом матч – 31:12. 

Зазначимо, що «Леви» – віце-чемпіони минулорічного розіграшу УЛАФ, тоді як «Вовки» пропустили  сезон і працювали над удосконаленням команди. Втім, віце-президент і тренер «Вінницьких вовків» Євген Хомин пояснив поразку іншими  причинами.

  • Деякі наші гравці служать в поліції та Нацгвардії, і вони були задіяні під час другого туру виборів. Також деякі футболісти не змогли взяти участь в грі в зв’язку із католицькою Пасхою. Отже, далася взнаки мала кількість замін: 22 наших гравці протистояли 28 «левам» (одночасно на полі – по 11 футболістів – авт.), – каже Євген Хомин. – Також в матчі проти «Левів» взяли участь п’ять 17-річних хлопців, які торік ще виступали на юнацькому рівні. В цьому сезоні ми маємо награти склад і дати можливість здобути досвід молодим гравцям, які незабаром складатимуть основу «Вовків». За словами наставника, господарям було трохи складно. Але вони задоволені грою, бо не виглядали «хлопчиками для биття». – Ми дали доброї «прочуханки» львів’янам, яку вони навіть не очікували. В другій половині поєдинку зігралися, наші дебютанти трохи заспокоїлися. І фінішували із задовільним рахунком, – сказав  Євген Хомин


За матеріалами: https://vn.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *