Вінничанам видаватимуть ID-картки у переддень та в день виборів

Новини Вінниці

У переддень та у день проведення другого туру президентських виборів Державна міграційна служба України сприятиме тому, щоб громадяни України змогли реалізувати своє виборче право, маючи на руках паспорт громадянина України (ID-картку). Таким чином, 20 та 21 квітня буде організовано чергування працівників територіальних органів та підрозділів ДМС з метою забезпечення видачі ID-карток, які доставлені до територіальних підрозділів по всій Україні. Також працюватимуть центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

Міграційна служба звернулася до ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» з пропозицією розглянути можливість невідкладного виготовлення та персоналізації ID-карток для їх подальшої оперативної доставки до територіальних органів та підрозділів ДМС, як це було забезпечено під час першого туру виборів Президента України 31 березня.

Крім того, з метою своєчасного отримання ID-карток громадянами України, Міграційна служба звернулася до Центрів надання адміністративних послуг з пропозицією розглянути можливість організації роботи з видачі паспортів напередодні та у день проведення повторного голосування на чергових виборах Президента України. За наявною у Міграційної служби інформацією, більшість ЦНАП підтвердили наміри щодо роботи з видачі документів у день голосування.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *