Екс-вінничанка Оля Полякова не виступатиме на концерті перед дебатами на “Олімпійському”

Новини Вінниці

Продюсер української співачки Ольги Полякової Михайло Ясинський спростував інформацію про те, що виконавиця виступатиме на концерті перед дебатами кандидатів у президенти України на НСК «Олімпійський» 19 квітня.

  • Здивований цією новиною. У ці дні Оля перебуває на гастролях. В рамках її туру шоу «Королева ночі» відбудеться в Льодовому палаці Сєверодонецька на 5 тис. глядачів, а також буде корпоратив в Запоріжжі. 19 квітня вона в дорозі, – розповів Ясинський в коментарі виданню «Гордон».

Продюсер співачки підкреслив, що Полякова «щиро підтримує прагнення суспільства до чесних виборів, і в жодній агітаційній акції за кандидатів в президенти участі не бере».

Як відомо, 16 квітня громадянська мережа «Опора» повідомила, що в Голованівському районі Кіровоградської області представники кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського пропонують громадянам безкоштовно відвідати концерт у Києві перед дебатами.

За інформацією активістів, людей закликають отримати безкоштовні квитки на концерт «популярних зірок української естради» і зареєструватися на безкоштовну поїздку до Києва на цей концерт. В «Опорі» відзначили, що серед артистів, які повинні виступити на концерті, – Ольга Полякова та Dzidzio.

Джерело: Главком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *