«Жінки у бізнесі більш соціально відповідальні»: у Вінниці стартував форум бізнес-леді

Новини Вінниці

У Вінниці стартував третій жіночий бізнес-форум VinLadyFest . Подію, на яку з’їхались близько 150 бізнес-леді з усієї країни, відвідали представники місцевої влади та Президент України (2005 – 2010) Віктор Ющенко.

Організаторка форуму, засновниця  «Української Платформи «Жінки в Бізнесі», Президент Вінницького Клубу Ділових Людей Надія Лисецька, переконана, щоза роки існування VinLadyFest  перетворився на один із індикаторів розвитку жіночого підприємництва в регіоні та країні. На її думку, подібні заходи сприяють руйнуванню негативних стереотипів щодо ролі жінок в економічному житті суспільства.

  • Доведено, що жінки у бізнесі є більш соціально відповідальними та більш ефективними у своїй допомозі розвитку суспільства, – заявила вона

Учасники форуму наголошують на важливості «економічного паритету» між чоловіками та дамами, адже суспільство, в якому є нерівність, не може бути здоровим. Для подолання нерівності необхідно, зокрема, «вирівняти» різницю в зарплатах чоловіків та жінок.

Чоловіки, що виступали у ролі спікерів, зазначали: без жінки не можна обійтись у будь-які галузі, навіть у тих, які стереотипно вважаються «суто чоловічими».  

  • Не можна обійтися без жінки, чи ми говоримо про війну, чи про національний світогляд, чи про економічне благо, чи про панєвропейську інтеграцію. До жінки дотичні всі теми, які стосуються і чоловіків, – підкреслив Президент Ющенко

Форум триватиме 17-18 квітня у готелі «Франція» та ресторані «Мон Блан».  

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *