Фонтан Roshen відкриває сезон 2019 року

Новини Вінниці

Своєю красою та величчю фонтан Roshen вже девятий рік поспіль єднає тисячі патріотів нашої держави. Кожен з яких – часточка великої та могутньої держави – Україна.

А ти – Україна? Якщо так – приходь на відкриття фонтану 20 квітня та разом із культовими українськими гуртами й виконавцями скажи: «Ми-Україна».

Свої найкращі хіти цього вечора виконають неперевершені: Віктор Бронюк та гурт ТІК, KOZAK SYSTEM, ФОМА & МАНДРИ, Тарас Чубай та «Плач Єремі́ї», а також Тарас Петриненко й Марія Бурмака.

Кульмінацією вечора стане запуск найкращого у світі – фонтану ROSHEN

Тож, не пропустіть – відкриття сезону роботи ФОНТАНУ ROSHEN у 2019 році відбудеться 20 квітня.

Місце зустрічі – Набережна ROSHEN. Початок о 19:00.

Довідка. Найбільший у Європі світломузичний Фонтан із єдиною у світі системою занурення під воду та реконструйована Набережна «Roshen» відкриті 4 вересня 2011 року. Фонтан Roshen розташований у руслі річки Південний Буг і має довжину 140 метрів і висоту струменя до 60 м. Фонтан Roshen нараховує сім програм тривалістю 20 хвилин та 8 коротких – тривалістю 5-6 хвилин. Цей соціально-культурний та інфраструктурний проект ініційований Петром Порошенком, реалізовано за рахунок інвестицій Фонду Порошенка та Міжнародної корпорації ROSHEN. Загальна вартість проекту Набережної і Фонтану перевищує 100 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *