Реп-балади, важкий рок та техно у виконанні оркестру: вінничанам презентували унікальне симфо-шоу

Новини Вінниці

Найцінніші «діаманти» поп та рок-музики, реп та навіть техно у виконанні симфонічного оркестру звучали у вінницькому Будинку офіцерів цієї неділі. Там із унікальним симфо-шоу «Світові хіти» виступила віртуозна команда Prime Оrchestra.

Зі сцени лунали найкращі композиції Queen, RedHotChiliPeppers, Depeche Mode та інших культових виконавців в нетривіальній обробці. Шалені ударні, запальні соло на гітарі та емоційне диригування маестро Дениса Дорошенка протягом двох годин концерту змушували глядачів пританцьовувати у кріслах.

Вокалісти Олена Лисняк та Андрій Кудінов прикрашали шоу чудовими голосами. Їхні театралізовані виступи (за час концерту обидва приміряли на себе з десяток образів і стільки ж костюмів) щоразу викликали шквал аплодисментів та щире захоплення.

Особливо потужно звучала пісня Adel«Hello»у виконанні Олени та «Beliver» Imagine Dragons у виконанні Андрія. Просто «зносили дах» поп-хіт гурту Erasure«LoveTo Hate You» та реп-балада Coolio”Gangsta’sParadise”, які вони заспівали дуетом.

Вже «на біс» оркестр зіграв попурі з хітів електронної музики, приділивши особливу увагу композиціям британського гурту The Prodigy (данина пам’яті їхньому фронт-мену Кіту Флінту, який покинув нас нещодавно?).

«Добив» публіку, що і так вже перебувала у музичному екстазі, фінальний виступ Андрія Кудінова, під час якого він у супроводі хору заспівав пісню Rammstein«Engel». Номер був напрочуд яскравий: Андрія в образі грішного ангела на поводку вивів на сцену диригент, учасники хору в образі священиків ніби «боролися» з ним молитвою.

Шоу від неймовірного Prime Orchestra не залишило байдужих чи не задоволених. І справді, кому ж не сподобаються улюблені хіти, що звучать по-новому у виконанні віртуозних музикантів?

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *