Зарубали сокирою і викинули в річку: подробиці жорстокого вбивства на Вінниччині

Новини Вінниці

У головному управлінні нацполіції Вінниччини розкрили деталі вбивства 35-річної жінки, тіло якої вчора, 14 квітня, знайшли у Південному Бузі на території Хмільника.  

За даними правоохоронців, потерпіла розпивала спиртне разом із двома чоловіками 34 та 35 років. Під час застілля між одним з них та жінкою виник конфлікт, в результаті чого він кілька разів вдарив свою чаркувальницю сокирою. Аби приховати сліди злочину, вночі вбивці винесли тіло потерпілої до річки. На її тілі виявили численні травми та рубані рани голови.

Ретельно оглянувши місце, де знайдено тіло загиблої, працівники поліції виявили сліди крові, які привели до одного з домогосподарств. Під час його огляду працівники поліції виявили речові докази, які засвідчили про те, що вбивство сталось тут. Закривавлена сокира, підлога, ганчірки та одяг двох чоловіків, які знаходились у будинку вказували на їх причетність до злочину. 

Зловмисники затримані у процесуальному порідку за підозрою у вчиненні злочину. Обидва вони притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркозлочини.       

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене групою осіб). За таке правопорушення передбачено до 15 років ув’язнення. Зараз вирішується питання про оголошення їм про підозру.

За матеріалами: Відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *