Тренер з Вінниці очолив збірну Україну з боксу

Новини Вінниці

Вінничанин Леонід Лоївський призначений головним тренером збірної України з боксу. Кандидатуру фахівця, подану Федерацією боксу, затвердило Міністерство молоді та спорту України після.

Колишній тренер – Дмитро Сосновський, після багаторічної праці покинув посаду за власним бажанням, тож завдання підготувати збірну до Олімпійських ігор-2020 лежить на Лоївському. Наставник зауважив, що прикладе усіх зусиль для того, аби привести Національну чоловічу збірну України до нових вагомих перемог.

  • Очолити Національну збірну України – це велика честь для мене, – зазначив Леонід Миколайович. – Днями мав розмову з президентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом, в рамках якої були окреслені цілі та завдання перед командою. З початку року я наполегливо працюю у складі нашої команди і ми вже досягли певних вагомих результатів. Загалом перед нами складні два передолімпійські роки і ми маємо об’єднати зусилля для підготовки чемпіонського складу, який буде спроможний показати якомога кращі результати на Олімпійських кваліфікаційних стартах».

Леонід Лоївський народився має звання Заслуженого тренера України та  Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України. За більш ніж 30-річну тренерську діяльність завоював високий авторитет серед колег як в Україні, так і міжнародній арені.

За матеріалами: https://fbu.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *