На Вінниччині зупинили авто з 3400 л контрабандного спирту

Новини Вінниці

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчими податкової міліції, щодо незаконного транспортування фальсифікованих підакцизних товарів для збуту (ч. 1 ст. 204 КК України).

Слідчими податкової міліції проведено невідкладний обшук транспортного засобу, який зупинений співробітниками Могилів-Подільського прикордонного загону та ОУ ГУ ДФС у Вінницькій на виїзді з м. Могилів-Подільський.  Під час проведення обшуку виявлено та вилучено 17 пластикових бочок ємністю по 200 літрів кожна, заповнені рідиною прозорого кольору з характерним запахом спирту, всього – 3400 літрів.

Слідство триває, вживаються заходи щодо арешту вилученого майна та транспортного засобу, встановлення осіб, причетних до незаконного транспортування підакцизних товарів, до суду направлено клопотання про призначення судово-хімічних експертиз.

Довідка. За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *