У Києві 19-річний вінничанин робив «закладки» з метадоном (відео)

Відео Новини Вінниці

Підозрілого юнака правоохоронці помітили у дворі на вулиці Ірпінській Святошинського району. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та екіпажі патрульних. Під час поверхневого огляду у хлопця виявили 47 згортків із білою кристалоподібною речовиною, ззовні схожою на метадон. 

Т.в.о. заступника начальника слідчого відділу Святошинського управління поліції Сергій Дудник розповів, що правопорушником виявився 19-річний уродженець Вінниччини, який виконував роль «кур’єра»

За словами затриманого, наркотики він отримував від «роботодавців», які залишали їх в обумовленому місці. Потім йому повідомляли про місце та кількість наркотиків, які потрібно було покласти у «закладку». У подальшому хлопець відправляв фото з координатами місцезнаходження наркотичних речовин потенційним клієнтам. За одну таку «закладку» йому платили 20 гривень.

Вилучені наркотичні засоби направили на експертне дослідження. Наразі поліцейські перевіряють походження цих речовин і встановлюють організатора та інших учасників злочинної схеми.

  • Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі, – додав правоохоронець. 

За інформацією: Відділ комунікації поліції Києва, Анастасія Костюченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *