Учень Козятинського ПТУ виборов ІІ місце на конкурсі фахової майстерності у Києві

Новини Вінниці

Галузевий конкурс фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу» пройшо на базі Київського вищого професійного училища залізничного транспорту ім. В.С. Кудряшова.

Участь в змаганнях взяли переможці регіональних етапів з дев’яти областей України. Вінницьку область представляв Микола Мартинюк, учень Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту.

Програма конкурсу фахової майстерності передбачала проходження двох турів: теоретичного та практичного. В ході першого туру конкурсанти виконували тестові завдання на комп’ютерах (60 питань за одну годину), що містили питання з предметів: «Слюсарна справа», «Будова та ремонт електровоза», «Правила технічної експлуатації та інструкції», «Технологія галузі», «Охорона праці».

Практичний тур конкурсу полягав в перевірці практичних навичок, які відповідають вимогам кваліфікації «Слюсар з ремонту рухомого складу» (ІІІ, IV розряд). У першому завданні практичного туру конкурсантам треба було виконати огляд та ремонт полозу струмоприймача електровозів серії ЧС4 і ЧС8 за 30 хвилин. Виконання завдання проводилося на території ВП Локомотивного депо Київ регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця». У другому завданні практичного туру, який відбувався у слюсарній навчальній майстерні училища, учасники протягом 3 годин виготовляли кріплення струмопровідної шини електровоза.

За підсумками конкурсу,  вінничанин Микола Мартинюк виборов ІІ-ге місце та був нагороджений дипломом, медаллю та цінними подарунками.

За інформацією: www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *