«Острів Європа» запрошує вінничан на зустріч та шукає волонтерів

Новини Вінниці

Організатори міжнародного фестивалю «Острів Європа» запрошують усіх, хто прагне «поринути у дивовижний мікс літератури, мистецтва та діалогів про Європу на золотому перетині України» на зустріч у хабі “Місто змістів” (вул. Пушкіна, 11). Спілкування відбудеться 16 квітня о 18:00.

Організатори обіцяють відвідувачам привідкрити завісу програми фестивалю, назвати найцікавіших учасників музично-перформативної частини і розкрити декілька ексклюзивних таємниць.

Крім того, «Острів Європа» чекає на волонтерів, які б допомогли у  підготовці подій, робили б фоторепортажі та стріми, супроводжували

учасників, працювали у прес-центрі, тощо.

  • В обмін за свої старання отримають нагоду зустрітися із топовими іноземними та українськими авторами, неоціненний досвід роботи в команді, нові знайомства та незабутні спогади, – заявляють організатори

 Реєстрацію охочих здійснює координаторка фестивалю Анна Чатич за телефоном 097 18 79 552 чи електронною поштою: anna.chatych@gmail.com.

Довідка:
«Острів Європа» заснований українськими літераторками Катериною Калитко й Анною Вовченко у 2015 році. Проект покликаний артикулювати здобутки «малих» та «камерних» літератур Європи (Центрально-Східна Європа, Балкани, Середземномор’я та інші регіони, а також творчість мігрантів) і їхній зв’язок з українським історико-культурним контекстом.

З додатковими питаннями звертайтеся до прес-секретарки фестивалю Людмили Кліщук (097) 06 89 747.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *