У неділю у Вінниці приголомшливе симфо-шоу «Світові хіти»! (відео)

Відео Новини Вінниці

Вінниця, зустрічай нову шалену програму «Світові хіти» від Prime Orchestra!

У неділю, 14 квітня, о 19.00 у Будинку офіцерів нас чекає свіжа порція нових неординарних прочитань культових хітів, яскраве шоу, приголомшливі вокалісти, епатажні костюми, спецефекти і ураган емоцій!

Prime Orchestra – унікальне явище на українській сцені.

На рахунку Prime Orchestra БІЛЬШЕ 300 КОНЦЕРТІВ у різних країнах світу!

До складу унікального колективу, крім традиційних для оркестрів музикантів, входять рок-бенд, епатажні вокалісти і навіть діджей.

Цей кроссовер проект являє собою симбіоз традицій і новаторства – кращих світових хітів рок, поп і електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічній інтерпретації, яка дарує добре відомим композицій нове життя, а глядачам – можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики!

Історія симфонічного шоу «СВІТОВІ ХІТИ» і самого Prime Orchestra розпочалася у Харкові навесні 2014 року разом із першою програмою «Світові хіти & Depeche Mode», після якої пішли «Музика любові», Rock Stars, Golden Collection та інші.

Prime Orchestra виступали на найбільших концертних майданчиках України, Литви, Латвії, Естонії та Польщі, проїхали тисячі кілометрів у турах, мають мільйони переглядів у Інтернеті й захоплених шанувальників по усьому світу.

Кожен концерт Prime Orchestra – це феєричне шоу, високий професіоналізм, потужний звук, буря позитивних емоцій і незабутній драйв на сцені і у залі!

– Ми взяли за основу потужне живе звучання симфонічного оркестру і кращі хіти XX – XXI століть, доповнили все це харизматичним вокалом, унікальними аранжуваннями, нестандартними світловими рішеннями, а також спецефектами й новітніми сучасними технологіями звуковідтворення, що забезпечують абсолютно нове, ексклюзивне звучання… І без зайвої скромності радіємо: коктейль вийшов запальний!

Приходьте за своєю порцією мегаемоцій у неділю, 14 квітня, о 19.00 у Будинок офіцерів!

Квитки на концерт Prime Orchestra – доступні всім!

Вартість – від 180 до 380 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницької Вежі, театру імені Садовського, «Універмагу» і «Магігранду» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *