Статистика: пік ДТП на Вінниччині припадає на п`ятницю

Новини Вінниці

З початку року на Вінниччині сталось 658 автопригод, у яких у яких 139 людей травмовані, 30 – загинули. Найчастіше аварії з потерпілими трапляються у п’ятницю, найрідше – у неділю. 

За інформацією управління превентивної діяльності ГУНП в області, з початку року на території області зареєстровано 658 дорожньо-транспортних пригод. У порівнянні з минулим роком кількість аварій зменшилась на 3%.

Поширеними причинами аварій з потерпілими є перевищення швидкості, порушення правил обгону, маневрування, виїзд на зустрічну смугу руху, недотримання дистанції та керування водіями транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Найбільша кількість потерпілих сталась внаслідок зіткнення автомобілів, перекидання, наїзд на пішохода, велосипедиста, перешкоду.  


Проаналізувавши стан аварійності з’ясувалось, найбільша кількість автопригод, у яких постраждали люди, стались з 16. 00 до 19.00 в останній робочий день тижня – у п’ятницю. Найрідше аварії трапляються у неділю.

З початку року стались 12 дорожньо-транспортних пригод за участі неповнолітніх, з них 11 дітей травмувались, 2 – загинули.  

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *