81-річний дідусь та 7-річний хлопчик: на Вінниччині протягом дня збили двох велосипедистів

Новини Вінниці

У Вінницькій області протягом 7 квітня сталося дві дорожні пригоди за участі велосипедистів. Одне – в обласному центрі, інше – в Козятинському районі.

Як інформують у поліції, близько 07.45 години у Вінниці по вулиці Г.Успенського під колесами автомобіля “Ford Focus” опинився  81-річний велосипедист, який намагався перетнути дорогу.

В результаті автопригоди потерпілого госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні. 

Інша автопригода сталась близько 15.10 години в селі Глухівці Козятинського району  за участі  автомобіля «Hyundai Poni»  та велосипедиста. За кермом легковика перебувала 36-річна місцева жителька. Рухаючись вулицею Джерельною, жінка наїхала на семирічного велосипедиста, який рухався  в попутному  напрямку. Хлопчика із численними травмами доставили до районної лікарні.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.  Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *