Вінничани «завершують» опалювальний сезон із боргом у 110 000 000 гривень

Новини Вінниці

Мешканці Вінниці підійшли до завершення опалювального сезону із чималим боргом. Як розповіла виданню «Укрінформ» в. о. начальника відділу документообігу, роботи зі ЗМІ і громадськістю КП «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Шпікіна, містяни винні за спожите тепло та гарячу воду 110 000 000 гривень (без нарахувань за березень).

  • На виконання рішення виконкому міської ради КП Вінницької міськради «Вінницяміськтеплоенерго» сьогодні завершує опалювальний сезон  2018-2019 року для житлового фонду та інших споживачів. На цей момент відкритим залишається питання розрахунку споживачів за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання. Станом на початок квітня борг населення сягає 110 мільйонів гривень», – повідомила Шапікіна.

При цьому, зауважує вона,  «Вінницяміськтеплоенерго» повністю забезпечило всіх своїх споживачів послугою з централізованого опалення та гарячого водопостачання, відпустивши близько 695 000 Гкал теплової енергії.

Підприємство бореться зі злісними неплатниками, застосовуючи всі можливі важелі впливу відповідно до законодавства, – штрафи, пеню, судовий і виконавчий збори, неможливість отримати субсидію, заборона виїзду за кордон та арешт майна й внесення до єдиного реєстру боржників.

Окрім того, на підприємстві укладено 240 договорів на реструктуризацію заборгованості на загальну суму понад 1,5 млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *