У Вінниці 6 квітня пройде ІІІ професійний форум для молоді

Новини Вінниці

У суботу, 6 квітня,  о 10:30  у Вінниці в МЦ «Квадрат» ( вул. Театральна 15) бізнес-школа Rainbow проводить  профорієнтаційний форум «Your profession» для дітей віком від 13 до 16. Спікери обговорюватимуть питання вибору майбутнього фаху та дадуть поради стосовно того, як не помилитися та серед усього розмаїття професій вибрати «свою».

Бізнес-школа Rainbow має на меті виховання успішної, освіченої та щасливої молоді, а тому залучила команду відомих не тільки на теренах Вінниччини, а й усієї України професіоналів. Спікерами будуть: Олександр Теренчук (актор проектів – «Країна У» та «Казки У”,«Одного разу під Полтавою» та команди «Ліги сміху» “Віницькі”), Наталія Тимофейчук (засновник курсів іноземних мов “Family English), Олена Вихристюк (засновник та генеральний директор торговельної мережі «Україночка»), Ірина Брилянт (голова Адвокатського об`єднання «Дестра»), Михайло Ганчук(керівник ПромАвтоматика Вінниця).

Форум проводиться уже втретє,  щоразу він збирає все більше активних дітей, які мають бажання повчитися у професіоналів та дізнатися їхній шлях до успіху та професії, яка стала втіленням мрій.

Школа бізнесу Rainbow вважає надважливим допомогти юним вінничанам та показати реальний досвід, що допоможе їм у подальшому зробити правильний вибір.

Вхід на захід – вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *