У Вінницькому районі зупинили авто з 1000 л алкогольного фальсифікату

Новини Вінниці

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчими податкової міліції, щодо незаконного транспортування фальсифікованих підакцизних товарів, з метою збуту, за ознаками злочину, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України.

Слідчими податкової міліції проведено невідкладний обшук транспортного засобу, зупиненого працівниками патрульної поліції на одній із автодоріг Вінницького району. 

Під час проведення обшуку, виявлено та вилучено 5 пластикових бочок ємністю по 200 літрів кожна, заповнені рідиною прозорого кольору з характерним запахом спирту – всього 1000 літрів.

Слідство триває. Вживаються заходи щодо арешту вилученого майна та транспортного засобу, встановлення осіб, причетних до незаконного транспортування підакцизних товарів. До суду направлено клопотання про призначення судово-хімічних експертиз.

Довідка.За вчинення вказаних злочинів передбачено покарання у виді штрафу в розмірі від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *