На Вінниччині чоловік вбив дружину швейною машинкою

Новини Вінниці

У неділю, 31 березня,  у Липовецькому районі через побутову сварку чоловік наніс  смертельні травми дружині. За вбивство жінки затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.  

Близько 20-ї години  до поліції по лінії 102 надійшло повідомлення, що у с. Щаслива в будинку  було виявлено мертвою 55-річну жінку. 

За словами  начальника Липовецького відділення поліції Павла Дармограя, на місці події встановлено, що жінка померла внаслідок травми голови. Поліція опитала сусідів загиблої. Підозри щодо причетності до вбивства жінки впали на її 56-річного чоловіка. Поліцейські розшукали та затримали підозрюваного, який саме намагався вчинити самогубство.

 Встановлено, що під час  розпиття спиртних напоїв між подружжям виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік вдарив дружину швейною машинкою  по голові.  Затриманий у злочині зізнався, але каже,  що не мав наміру вбивати дружину.

Нині чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *