Вінничанам обіцяють за два роки повністю модернізувати очисні споруди водоканалу

Новини Вінниці

Масштабні роботи, за підтримки Світового банку реконструкції та розвитку,   розпочнуться  на очисних спорудах у Сабарові вже в травні, –  повідомив сьогодні, 29 березня, перший заступник голови ОДА Андрій Гижко.

Угода, підписана наприкінці  минулого року, стане основою для розробки проектно-кошторисної та тендерної документації для реконструкції станції водопідготовки та насосної станції міста Вінниця та проведення тендерних процедур.

  • Поки практичні роботи ще не розпочиналися, протее,  вже  триває завершальна стадія остаточних розрахунків   і  погоджувальних процедур, і вже в травні розпочнуться роботи в Сабарові безпосередньо на очисних спорудах, роботи досить об’ємні.  За результатами міжнародного тендеру, буде визначено найкращого підрядника для масштабних ремонтних робіт: заміни вузлів і агрегатів, які вийшли з ладу, відпрацювавши свій термін із 1965 року. Сума фінансування даного проекту – 20 млн євро,  а термін виконання таких робіт – два роки,- пояснив Андрій Гижко.

Довідка. На Вінниччині  здійснюється реалізація спільного зі Світовим банком реконструкції та розвитку проекту, в рамках якого планується провести комплексну модернізацію систем водопостачання та водовідведення м. Вінниці.

За інформацією: www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *