У Вінниці – черговий конкурс «Бюджет громадських ініціатив»

Новини Вінниці

Із першого квітня у Вінниці розпочинається прийом проектів для участі в конкурсі «Бюджет громадських ініціатив». Подавати проекти можна до 15 травня.

Сім мільйонів гривень передбачено в міському бюджеті на реалізацією в 2020 році проектів-переможців.

  • Автором проекту може бути фізична особа, віком від 16 років, яка є громадянином України. Від одного автора протягом одного року може надходити не більше одного великого та одного малого проекту. Проект має отримати підтримку не менше 10 осіб (крім автора) – громадян України, членів Вінницької об’єднаної територіальної громади. В рамках Бюджету громадських ініціатив мають реалізовуватись креативні, інноваційні ідеї, які мають слугувати на користь усіх вінничан, це є основною ідеєю даного конкурсу, – пояснює начальник інформаційно-аналітичного відділу департаменту правової політики та якості Наталія Малецька.

Щоби подати свою ідею для реалізації за кошти бюджету Вінницької об’єднаної територіальної громади, потрібно обговорити її з однодумцями, отримати не менше 10 підписів підтримки, заповнити бланк-заяву та подати її у вигляді сканованого оригіналу документів на електронну адресу vinrada@vmr.gov.ua з позначкою «Бюджет громадських ініціатив», або у паперовому вигляді за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59.

Проекти, які під час голосування (в жовтні) отримають найбільшу підтримку вінничан, будуть реалізовані виконавчими органами міської ради за бюджетні кошти в 2020 році.
Всю необхідну інформацію щодо правил написання проектів на конкурс можна знайти на сторінці http://gromada.vmr.gov.ua.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *