Вінничани повинні повіряти лічильники на гарячу воду за свій кошт, – Вінницяміськтеплоенерго

Новини Вінниці

Про це сьогодні, 22 березня, на своїй сторінці у Фейсбук повідомило підприємство Вінницяміськтеплоенерго. Зокрема, у повідомленні йдеться:

  • До уваги споживачів! Оновлена інформація щодо повірки приладів обліку! На даний момент наше підприємство не здійснює повірку лічильників. Щодо питань повірки індивідуальних приладів обліку гарячого водопостачання звертайтеся до ДП «Вінницястандартметрологія» за адресою вул. Ватутіна, 23, тел. (0432)66-90-74, (0432)27-17-62. Наголошуємо, відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», прийнятого 2017 року, споживач повинен сам за власні кошти повіряти прилади обліку.
    Якщо будете повіряти прилад обліку на місці його експлуатації, після повірки вам необхідно викликати контролера нашого підприємства для опломбування приладу обліку за номером (0432)50-72-89 або за адресою вул. 600-річчя, 13, служба збуту, 2-ий поверх. Якщо ж прилад будете відвозити в ДП “Вінницястандартметрологія” самостійно, перед тим ще обов’язково необхідно викликати контролера за вищезазначеним номером для розпломбування приладу обліку. Нагадуємо, послуга з опломбовування – платна. Вартість розпломбування лічильника – 15,86 грн, вартість опломбування лічильника – 20,40 грн (з ПДВ). Отримуєте рахунок за номером (0432)50-72-89, сплачуєте кошти за послугу та очікуйте на контролера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *